LOADING

Het gebruik van aromatherapie in mijn massagesessies.

Al sinds het begin van mijn carrière maak ik mijn eigen massage olie met etherische / essentiële oliën.

Maar wat is aromatherapiemassage?

Tijdens een aromatherapie massage worden de geurende essentiële oliën op de huid aangebracht met behulp van een draagolie zoals jojoba, zoete amandel of druivenpit of andere koudgeperste oliën. Etherische oliën zijn plantaardige oliën die worden gewonnen uit kruiden, bomen en bloemen etc. en elke olie heeft zijn eigen unieke eigenschappen die therapeutische voordelen bieden.

Ik combineer de kracht van essentiële oliën met massage therapie, ten voordele van zowel de geest en het lichaam.

Tijdens een aromatherapie massage worden de geurende essentiële oliën op de huid aangebracht met behulp van een draagolie zoals jojoba, zoete amandel of druivenpit of andere koudgeperste oliën. Etherische oliën zijn plantaardige oliën die worden gewonnen uit kruiden, bomen en bloemen etc. en elke olie heeft zijn eigen unieke eigenschappen die therapeutische voordelen bieden.

Essentiële oliën dringen je lichaam binnen wanneer ze door je huid worden opgenomen. Afhankelijk van de gebruikte olie hebben zowel lichaam als geest baat bij deze oliën, zoals het verbeteren van de stemming, het verlichten van pijn en het ontgiften van het lichaam.

Het is ook gebruikelijk om essentiële oliën te verspreiden tijdens een aromatherapie massage. Wanneer je het aroma van essentiële oliën inademt, wordt dit gedetecteerd door sensoren in je neus die rechtstreeks in verbinding staan met het limbisch systeem van je hersenen dat de emoties regelt. Dit betekent dat de aroma’s die je inademt direct je emoties kunnen beïnvloeden.

Voor een beter gezondheid en gezonde ontspanning!