Deep Tissue

Diepe weefselmassage (Deep Tissue)

 

Deep Tissue is een diepere vorm van massagetherapie die zich specifiek op diepe structuren zoals spieren en fascia kan richten. De sporttherapeuten van Reflex Care zullen vaak hun duimen, handen of ellebogen gebruiken om diepe druk uit te oefenen tijdens een aantal massagetechnieken.

Onze therapeuten maken gebruik van Deep Tissue massage om een ​​aantal aandoeningen te behandelen en kunnen gunstig zijn wanneer ze worden toegepast tijdens de aanwezigheid van;

  • Chronische pijn
  • Post-letsel
  • Spanning
  • Strakke spieren

Deep Tissue

Chronische pijn verwijst naar pijn die langer dan 6 maanden aanwezig is geweest en kan om een ​​aantal redenen voorkomen, zoals overmatig gebruik, slechte genezing en actieve triggerpoints. Actieve triggerpoints zijn gelokaliseerde gebieden in een spier waar zich een opeenhoping van spanning en afvalproducten heeft voorgedaan. Een massagebehandeling kan chronische pijn verminderen door zich te richten op actieve triggerpoints door directe druk toe te passen via triggerpoint-therapie die adhesieve cross-fiberverbindingen kan opbreken en kan helpen bij het verwijderen van afvalproducten.

Deep Tissue kan nuttig zijn wanneer toegepast wordt in tijden van stress. Stressniveaus kunnen stijgen om een ​​aantal redenen, zoals een nieuwe baan, een toename van verantwoordelijkheden of plotselinge veranderingen in het leven. Deep Tissue kan ontspanning bevorderen door het stimuleren van een fysieke toestand die vergelijkbaar is met slapen. DDeep Tissue massage kan de productie van het stresshormoon cortisol remmen en de afgifte van natuurlijke endorfines verhogen. De toepassing van Deep Tissue massage door onze therapeuten zorgt ervoor dat u zich kunt ontspannen, gelukkig en opgekikkerd voelt.

MODERN THERAPEUTISCH CENTRUM IN AALSMEER

Voor particulieren en bedrijven

Reflex Care biedt losse behandelingen en op maat gemaakte programma’s voor individuele privéklanten en bedrijven.

maak een afspraak online : Agenda

Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken contact op met: tel 0297 328897 of e-mail info@reflexcare.nl.

Boek direct uw afspraak in onze online agenda

Onze diensten

Wilt u een persoonlijk behandelplan?

Bel nu (+31) (0)297 328897