LOADING

Massage

Of het nu gaat om een combinatie van verschillende massages, Therapeutische Massage – Triggerpoint – Sportmassage – Deeptissuemassage – Bindweefselmassage – Fascia therapie – Klassieke massage – Zweedse massage – Ontspanningsmassage – Aromatherapie massage – voetreflexologie, Combi-massage of een Hot / Cold Stone massage, ik maak tijd voor jou vrij en je kunt bij mij terecht voor massage in Lelystad of Aalsmeer.

Triggerpoint massage

Een triggerpoint is een klein gebied van verhoogde spierspanning in een spier of spiergroep. Triggerpoints kunnen pijn veroorzaken in het gebied waar ze zich bevinden, maar ook in andere delen van het lichaam. Triggerpoints kunnen worden veroorzaakt door overbelasting, verkeerde houding, verkeerde bewegingen, stress of trauma. 
Triggerpointmassage is een vorm van therapie die gericht is op het behandelen van spierspanningen die veroorzaakt worden door deze kleine knooppunten en het onwillekeurig samentrekken van alle vezels in de spieren, kramp of spierkramp, deze verkrampingen worden triggerpoints genoemd.
Door middel van gerichte druk, massage en stretchen worden de triggerpoints behandeld, waardoor de spierspanning afneemt en de pijn vermindert.
Triggerpoint therapie kan worden toegepast bij een breed scala aan klachten, waaronder hoofdpijn, nekklachten, rugpijn, schouderklachten, tenniselleboog, hamstring blessures en fibromyalgie. Het is een goede, veilige en effectieve manier om pijn te verminderen en het functioneren van het lichaam te verbeteren.
Note: Triggerpoint massage wordt aangeboden in Lelystad en in Aalsmeer

Meer over Triggerpoint
Sportmassage:

Sportmassage is een specifieke vorm van massage die is ontwikkeld voor atleten en mensen die actief bezig zijn in de sport. Het doel is om de spieren te versterken, te ontspannen en te herstellen van overbelastings- blessures of traumaverwondingen.
Het is een diepgaande massage die zich richt op het dieper gelegen weefsel, met als doel spanning te verminderen, het herstel van blessures te bevorderen en de prestaties te verbeteren.
De verschillende technieken van deze massage zijn, druk, kneding, tapotement, strekking en frictie. Ze kunnen worden toegepast om specifieke problemen zoals stijfheid, overbelasting, vermoeidheid en verminderde flexibiliteit te verminderen.
Note: Sportmassage wordt aangeboden in Lelystad en in Aalsmeer

Meer over Sportmassage:
Deeptissuemassage:

Deeptissuemassage is een speciale massage techniek die gericht is op het behandelen van de dieper gelegen spieren en weefsels. De techniek maakt gebruik van diepe, gerichte druk om spanning en stijfheid in spieren en weefsels te verminderen.
Weefsels kunnen worden gevonden in alle delen van het lichaam, waaronder de huid, spieren, organen, bloedvaten, zenuwen en botten. Weefsels zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende functies, zoals het transporteren van voedingsstoffen, het afvoeren van afvalstoffen, het verdedigen van het lichaam tegen infecties en het helpen bij het reguleren van het lichaamstemperatuur.
Deze massage kan ook worden gebruikt om chronische pijn, zoals lage rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, spierpijn en gewrichtspijn. en gespannen spieren te verlichten en worden toegepast op de nek, rug, schouders, benen en armen.
Een Deeptissuemassage kan helpen bij het verlichten van stress, verbeteren van de bloedsomloop, de stofwisseling en het verbeteren van de flexibiliteit.
Note: Deeptissue massage wordt aangeboden in Lelystad en in Aalsmeer

Meer over Deeptissuemassage:
Bindweefselmassage:

Bindweefselmassage is een intensieve massage die verklevingen en spanningen in het onderhuids-bindweefsel verhelpt. De technieken die worden gebruikt, kunnen een licht scherp of een snijdend gevoel geven.
Het doel van de massage is om de bindweefselstructuur te verbeteren, waardoor het lichaam meer flexibel en beweeglijk wordt. Het is een effectieve therapie voor mensen die last hebben van spierspanningen, vermoeidheid, chronische pijn en beperkte bewegingen.
Door bindweefselmassage worden de spieren ontspannen, het weefsel verlicht en de bloedcirculatie verbeterd. Ook stimuleert het de zelfgenezende processen in het lichaam. Bovendien wordt bindweefselmassage uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen, waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt, blokkades verminderd worden en de huid verstevigd.
Note:Bindweefsel massage wordt aangeboden in Lelystad en in Aalsmeer

Meer over Bindweefselmassage:
Fascia therapie:

Fascia therapie is een vorm van manuele therapie die gericht is op het behandelen van beperkingen in de bewegingsvrijheid en het verminderen van pijn. Het doel van fascia therapie is om de fasciale structuur te verbeteren, waardoor de mobiliteit en flexibiliteit worden verbeterd.
Deze  vorm van therapie maakt gebruik van verschillende technieken, zoals massage, stretching, mobilisatie en manipulatie. Deze technieken zijn gericht op het verbeteren van de elasticiteit en het herstellen van de normale functies van het bindweefsel.
Het kan helpen bij veel verschillende aandoeningen, waaronder spier- en gewrichtspijn, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, rugpijn en andere chronische pijnsyndromen, maar ook bij het verminderen van spanning in spieren en gewrichten, waardoor de bewegingsvrijheid wordt verbeterd.
Bovendien kan fascia therapie helpen bij het verminderen van stress en angst door middel van ontspanningstechnieken. Deze therapie is een veilige en effectieve manier om pijn te verlichten en beperkingen in de bewegingsvrijheid te verminderen.
Note: Fascia Therapie wordt aangeboden in Lelystad en in Aalsmeer

Meer over Fascia therapie:
Klassieke massage:

Klassieke massage is een van de oudste vormen van massage en heeft een lange geschiedenis. Het is een manuele therapie die wordt gebruikt om spierspanning te verminderen, pijn te verlichten en het algehele welzijn te verbeteren.
Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, waaronder effleurage, petrissage, tapotement en frictie, om een ontspannende ervaring te creëren, versterkt door rustgevende muziek en aromatherapie.
Klassieke massage kan helpen bij het verlichten van stress, spanning, stijfheid en  het verbeteren van de bloedcirculatie, het verhogen van de flexibiliteit en het versterken van het immuunsysteem, het verminderen van angst, depressie en slapeloosheid.
‌‌
Deze massage is een prettige en effectieve manier om lichamelijk en geestelijk welzijn te bevorderen. Het is belangrijk om een ervaren masseur te vinden die jouw specifieke behoeften begrijpt. Als je klaar bent met de massage, zul jij je ontspannen voelen en meer energie hebben.
Note: Klassieke massage wordt aangeboden in Lelystad en in Aalsmeer

Meer over Klassieke massage
Zweedse massage:

Zweedse massage is een van de meest populaire vormen van ontspanningsmassage. Het is een diepe, ontspannende massage die gericht is op het verlichten van de algehele spanning en het verbeteren van de algehele gezondheid.
De massage bestaat uit verschillende technieken, waaronder kneden, wrijven, kloppen en strekken. Deze technieken worden gebruikt om de spieren te ontspannen het verlichten van spierpijn, stijfheid, hoofdpijn, rugpijn en andere aandoeningen, de bloedsomloop zal verbeteren en helpt bij het verminderen van stress en angst.
‌‌
Met de Zweedse massage kun je genieten van een heerlijk ontspannen gevoel, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannende, rustgevende massage.
Dus als je op zoek bent naar een zachte massage vorm die je gezondheid zal verbeteren, dan is Zweedse massage een goede optie.
Note: Zweedse massage wordt aangeboden in Lelystad en in Aalsmeer

Meer over Zweedse massage
Ontspanningsmassage:

Ontspanningsmassage is een vorm van massage, met als doel het lichaam te helpen ontspannen, stress te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren. Deze massage wordt vaak toegepast om spierpijn, spanning en stijfheid te verlichten, maar kan ook ondersteunen bij het verminderen van angst, depressie en slapeloosheid.
De ontspanningsmassage wordt meestal uitgevoerd met lange, zachte strekkingen en knedingen. Deze technieken kunnen worden gecombineerd met andere technieken zoals acupressuur, warmte- of koude therapie, aromatherapie of kruidenbehandeling.
De massage wordt meestal uitgevoerd met olie of lotion om de huid te hydrateren en de massage soepel en ontspannen te laten verlopen.
Ontspanningsmassage kan een geweldige manier zijn om je geest en lichaam te ontspannen na een drukke dag en helpen bij het verlichten van pijn, stress en spanning in het lichaam.
Als je regelmatig ontspanningsmassage krijgt, kan dit je algehele gezondheid verbeteren door je energieniveau te verhogen, je immuunsysteem te versterken en je gemoedstoestand te verbeteren.
Note: Ontspannings massage wordt aangeboden in Lelystad en in Aalsmeer

Meer over Ontspanningsmassage:
Aromatherapie massage:

Aromatherapie massage is een zachte, ontspannende massage die de geur van etherische oliën gebruikt om je te helpen ontspannen. De meest voorkomende oliën die worden gebruikt zijn lavendel, citroen, eucalyptus en pepermunt. Deze oliën worden gecombineerd met een basisolie om een ​​verzachtende massageolie te maken.
‌‌
Aromatherapie massage is een effectieve manier om stress te verlichten en je lichaam en geest in balans te brengen en zal ondersteunen bij het verlichten van pijn, angst en depressie.
Bovendien heeft het ook veel voordelen voor de gezondheid, zoals het verbeteren van de bloedcirculatie, het verminderen van spierpijn en het verlichten van hoofdpijn, slapeloosheid en andere gezondheidsproblemen.
Het is dan ook een goede manier om je energieniveau te verhogen en je algehele welzijn te verbeteren. 
Aromatherapie massage heeft veel voordelen, waaronder het verlichten van stress, het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van spierpijn. Het kan ook helpen bij het verlichten van hoofdpijn, slapeloosheid en andere gezondheidsproblemen.
Note: Aromatherapie massage wordt alleen aangeboden in Lelystad.

Meer over Aromatherapie massage:
Voetreflexologie

Voetreflexologie is een holistische therapie die gebruik maakt van drukpunten op de voeten om het lichaam te helpen herstellen. Het is een oude techniek die al duizenden jaren wordt gebruikt in verschillende culturen.
De theorie achter voetreflexologie is dat elk orgaan en elke functie in het lichaam gerelateerd is aan specifieke punten op de voeten. Door deze punten te masseren, kunnen blokkades worden verwijderd en kan het lichaam zichzelf genezen.
Het kan worden ingezet om een breed scala aan gezondheidsproblemen te behandelen, waaronder stress, spierpijn, hoofdpijn, menstruatieklachten, allergieën en zelfs kanker en kan een effectieve manier zijn om te helpen bij het zwanger worden. Door het aanraken van bepaalde punten op de voeten, kan het lichaam worden gestimuleerd om de hormonen te reguleren die nodig zijn voor een gezonde zwangerschap.
Het kan ook worden gebruikt om het immuunsysteem te versterken en de algehele gezondheid te verbeteren. Voetreflexologie is een veilige en niet-invasieve therapie die over het algemeen geen bijwerkingen heeft.
Note: Voetreflexologie wordt aangeboden in Lelystad en in Aalsmeer

Meer over Voetreflexologie
Hotstone massage

Hotstone massage is een ontspannende massage die gebruik maakt van warme stenen. Deze stenen worden op verschillende plaatsen op het lichaam gelegd om de spieren te verwarmen en te ontspannen.
De warmte van de stenen helpt bij het verminderen van spanning en stijfheid in de spieren, waardoor je je meer ontspannen voelt. Bovendien kan de warmte ook helpen bij het verlichten van pijn en stijfheid in het lichaam.
Hot stone massage is een heerlijke manier om je lichaam en geest te ontspannen. De massage bestaat uit verschillende technieken, waaronder effleurage (gladde bewegingen), petrissage (kneding) en tapotement (kloppende bewegingen). Daarnaast worden er warme stenen gebruikt om drukpunten in het lichaam te behandelen. Deze drukpunten zijn verbonden met energiebanen in het lichaam, waardoor de massage nog effectiever wordt.
Hot stone massage is een goede manier om stress te verminderen, spierspanning te verlichten en je algehele welzijn te verbeteren. Het is een heerlijke manier om je lichaam en geest te ontspannen en je energiebalans te herstellen.
Note: Hotstone massage wordt alleen aangeboden in Lelystad.

Meer over Hotstone massage
ColdStone Massage

Coldstone massage is een unieke vorm van massage die gebruik maakt van koude stenen om de spieren te ontspannen. Het is niet zo’n bekende behandeling maar deze zachte, diepe massage die het lichaam helpt om spanning en stress te verminderen. De koude stenen worden op verschillende plaatsen op het lichaam geplaatst, waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de spieren worden ontspannen.
Een Coldstone massage is een goede manier om je lichaam te helpen met het krijgen van meer zuurstof en het verwijderen van afvalstoffen. Door het gebruik van koude stenen zullen je bloedvaten samenkrimpen om deze twee dingen te bereiken.
De koude stenen helpen ook bij het verlichten van pijn en stijfheid in het lichaam. Coldstone massage kan ook helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid door het verhogen van de energie en het verminderen van stress. Het is een effectieve manier om je lichaam te ontspannen en je geest te kalmeren.
Note: Coldstone massage wordt alleen aangeboden in Lelystad.

Meer over ColdStone Massage
Perfect Body Massage

Mijn specialiteit: Perfect Body Massage!
De Perfect Body Massage is een combinatie van de meest effectieve massages. Deze combinatie kan bestaan uit de diverse therapeutische Massages die ik aanbied. Zoals Triggerpoint, Sportmassage, Deeptissuemassage, Bindweefselmassage, Fascia therapie, Klassieke massage, Zweedse massage, Ontspanningsmassage, Aromatherapie, Voetreflexologie, Hot stone massage en meer.
Met deze Perfect Body Massage zul je een volledige ervaring ontvangen. Ontspanning, verlichting van spierspanningen, verbetering van de bloedcirculatie en verbetering van het algemene welzijn.Deze combinatie helpt bij het verlichten van stress en het verbeteren van uw algehele welzijn.
Ontdek de Perfect Body Massage: geniet van een krachtige combinatie van diverse therapeutische massages die je helpen ontspannen, herstellen en verjongen. Krijg de meest effectieve massage van deze combinatie en voel je opgeruimd, gezond en energiek!
Perfect Body Massage maakt gebruik van hoogwaardige producten en technieken om ervoor te zorgen dat elke klant een veilige en effectieve behandeling krijgt. De deskundige masseur Rene van Rijt, van Perfect Body Massage heeft een jarenlange ervaring met het toepassen van verschillende massagetechnieken om de beste resultaten te bereiken.
Door zijn kennis en vaardigheden kan hij elke klant helpen om hun doelstellingen te bereiken. Perfect Body Massage biedt een breed scala aan diensten, Massage  Lelystad of Massage Aalsmeer op beide adressen kun je terecht en inplannen voor massage gaat gemakkelijk via de online agenda.

Professionele Massagetherapeut: Als je op zoek bent naar een professionele massagetherapeut die jou kan helpen om jouw gezondheid te verbeteren, dan is de Perfect Body Massage gegeven door Rene van Rijt bij het bedrijf Reflex Care, de perfecte keuze.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *