LOADING

Massagepraktijk Aalsmeer


Behandelingen op Maat: Triggerpoint, Deep Tissue en Sportmassage bij Reflex Care in Aalsmeer

Verdiep je Welzijn in het Hart van Elite Bodies

Welkom bij Reflex Care, gevestigd in het inspirerende pand van Elite Bodies in Aalsmeer. Hier ontmoet de kracht van triggerpoint-, deep tissue- en sportmassage en meer, de professionele begeleiding van René van Rijt, een ervaren masseur met een passie voor het bevorderen van welzijn.

Triggerpoint, Deeptissue, sportmassage en gewichtsverlies bij Reflex Care in Aalsmeer

Verdiep je welzijn in het hart van Elite Bodies

Welkom bij Reflex Care, gevestigd in het inspirerende pand van Elite Bodies in Aalsmeer. Hier ontmoet de sport de kracht van triggerpoint-, deep tissue- en sportmassage de professionele begeleiding van René van Rijt, een ervaren masseur met een passie voor het bevorderen van welzijn.

René van Rijt: jouw toegewijde en ervaren masseur

René van Rijt, de bezielde eigenaar van Reflex Care, heeft in november 2019 zijn reis als masseur gestart en brengt sindsdien zijn expertise en toewijding naar de behandelkamer. Met zijn uitgebreide ervaring weet René als geen ander hoe hij de kracht van triggerpoint-, deep tissue- en sportmassage kan inzetten om spanning te verlichten, de algehele gezondheid te bevorderen, en sportblessures te voorkomen en zelfs te ondersteunen bij gewichtsverlies.

Wanneer en hoe?

René staat klaar om je te verwelkomen op maandagen en woensdagen, de gehele dag van 10:00 tot 20:00, en soms zelfs tot 21:00. Maak een afspraak op een tijdstip dat voor jou past en ervaar de voordelen van op maat gemaakte triggerpoint-, deep tissue- sportmassage of klassiekere massage vormen.

Hoe een afspraak maken?

Het plannen van je ontspannende ervaring is eenvoudig. Bezoek onze website, www.reflexcare.nl, en maak eenvoudig online een afspraak. Wil je persoonlijk contact? Benader René direct op M: 06 14499799. Reflex Care staat voor flexibiliteit, waardoor jij volledige controle hebt over jouw welzijnsmoment.

Vraag een Elite Bodies’ personal trainer naar René van Rijt

Train je bij Elite Bodies en ben je nieuwsgierig naar Reflex Care? Vraag dan de personal trainers naar René van Rijt en ontdek de ruimte waar ontspanning, fitness en gespecialiseerde massages samenkomen. Reflex Care is niet alleen gericht op ontspanning maar biedt ook waardevolle ondersteuning bij triggerpoint- en deep tissue- behandelingen, evenals specifieke massages voor sportblessurepreventie.

Reflex Care is niet alleen gericht op pijnverlichting, spier herstel, ontspanning maar biedt ook waardevolle ondersteuning bij gewichtsverlies door middel van gespecialiseerde behandelingen.

Triggerpoint-, Deep Tissue- en Sportmassage voor holistisch welzijn

Reflex Care, in samenwerking met Elite Bodies, biedt gespecialiseerde behandelingen zoals triggerpoint-, deep tissue- en sportmassage. Deze massages richten zich op diepere lagen van spieren, bevorderen herstel, verlichten spanning en ondersteunen actief bij sportblessurepreventie.

Waar ontspanning thuis komt

Stap binnen bij Reflex Care in Aalsmeer, waar de rustgevende ambiance van Elite Bodies samensmelt met de expertise van René van Rijt. Laat spanning los, bevorder je gezondheid, voorkom sportblessures en verbeter je welzijn met op maat gemaakte triggerpoint-, deep tissue- en sportmassages.

Investeer in jouw welzijn. Reflex Care wacht op jou.