Over Reflex Care

Contact Info

Over ons

Reflex Care pijnspecialisten zijn specialisten in het myofasciale syndroom, waarbij gebruik wordt gemaakt van myofasciale pijn en triggerpoint-therapie voor chronische pijn.

Over Reflex Care

Reflex Care is een behandelpraktijk die gespecialiseerd is in myofasciale pijn.

Reflex Care -therapeuten zijn myofasciale pijnspecialisten die professioneel zijn opgeleid in anatomie en fysiologie en in myofasciale pijnbestrijding voor acute of chronische pijn. We diagnosticeren niet, schrijven geen medicijnen voor, of bieden een operatie of andere ingrijpende behandeling aan.

Onze aanpak

Onze aanpak is een holistische mind-body benadering. Naast het aanbieden van één-op-één therapiesessies, geloven we in het helpen van cliënten om zichzelf te helpen bij chronische pijn. We doen dit door:

  • Gespecialiseerd in myofasciale pijnbestrijding
  • Begrip en integratie van andere complementaire therapieën van het lichaam met het lichaam
  • Zelfhulp- workshops en zelfhulp producten aanbieden

Myofascial pijnbestrijdings-specialisten

We zijn gespecialiseerd in de afgifte van myofascieën omdat we geloven dat dit de meest effectieve lichaams-techniek is voor de behandeling van chronische pijnaandoeningen. In tegenstelling tot massage, die zich concentreert op spieren, en chiropractie of osteopathie, die zich concentreren op botten, werkt myofasciale afgifte op zowel spieren, als op de fascia – het belangrijkste bindweefsel in het lichaam, om de voordelen van de behandeling te maximaliseren.

Andere mind-body-therapietechnieken die een aanvulling vormen op de myofasciale afgifte

We nemen ook andere lichaamseigen technieken op die we nuttig hebben gevonden om cliënten te ondersteunen om pijnvrij te leven. Naast de myofasciale release gebruiken we een unieke combinatie van geavanceerde technieken uit sportmassage, triggerpoint-therapie, mensendieck en cognitieve hypnotherapie (met toestemming van de klant).

We bieden ook praktisch advies zodat u uzelf tussen de sessies kunt helpen. Dit omvat rekoefeningen, oefeningen en suggesties om de voordelen van uw sessies te verlengen.

Zelfhulp workshops en producten voor myofasciale releases

Naast individuele therapie en algemene informatie bieden we ook zelfhulpproducten en workshops om je eigen myofasciale behandeling thuis of onderweg mogelijk te maken.

 

Hoe uw Reflex Care -massage te boeken

Boek online – 24 uur!

Koop een Massagegiftbon online

Meer info: Reflex Care

Boek je massage bij Reflex Care

Telefoon: 0297 328897

Department's Services

Request an Appointment